MINŐSÉG A KLÍMATECHNIKÁBAN
A Klímatech Kft. 1991. január 1-től működik. Tevékenysége elsősorban a minőségi klíma- és szellőzéstechnikai berendezések beépítésére és üzembe helyezésre az üzemeltetés során szükséges karbantartások, javítások ellátására szakosodott.

Iroda: 8200-Veszprém, Bányai Júlia u. 10.
Raktár: 8200 Veszprém, Kádártai u. 33.
Működési területe: Elsősorban Veszprém megye, de Budapest valamint a szomszédos megyei kivitelezések száma is jelentős (lásd referencialista).

Minőségi kivitelezés alap feltétele a minőségi berendezések minőségi szereléssel. Ez klímatechnika területén a Daikin klímaberendezésekkel, szellőzéstechnikában a Lindab légtechnikai elemekkel, előszigetelt légcsatornáknál az ALP rendszerekkel érjük el.

A Klímatech Kft. az EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.
A tanúsítást 2000-ben szerezte meg és a DNV auditálta. Munkatársaink rendszeres hazai, és külföldi szakmai képzéseken vesznek részt. Az általunk forgalmazott berendezésekre és a vele kapcsolatos munkavégzésre többnyire 3 év garanciát biztosítunk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük az új műszaki megoldásokat és ezeket ajánljuk partnereink felé:
  • Inverteres klímatechnika (30 %-os energiamegtakarítás, kisebb áram igény)
  • VRV rendszer (1 db kültéri egységre akár 32 db beltéri egység csatlakoztatható),
  • HRV - Hővisszanyerés (hulladékhő hasznosítása - energiamegtakarítást jelent),
  • Földhő hasznosítás fűtési célra (hőszivattyús megoldás), környezetvédelem.
  • Használati melegvíz előállítás (napenergia hasznosítással), környezetvédelem.
A klímaberendezéseink kivitelezési száma már éves szinten az 500 db-ot is meghaladja.
A minőségi klímaberendezések alapfeltétele, hogy a tervezési fázisban foglalkozzunk a kivitelezés lehetséges megvalósításával és összhangba hozzuk az építészeti, az energetikai és esztétikai szempontokkal. Így az anyagi megtakarítás (beruházási) mellett költségtakarékos (üzemeltetési) és esztétikus berendezéssel tudjuk megvalósítani az igényeket.

MEGBÍZHATÓSÁG, IGÉNYESSÉG, HOSSZÚ TÁVÚ GARANCIA.

MINŐSÉGPOLITIKA

A KLIMATECH KFT. célul tűzte ki a hosszú távú és minőségi munkavégzést; ennek szellemében lépésről-lépésre, a fejlesztési lehetőségek figyelembevételével alakította ki és fejleszti a társaság arculatát.

A KLIMATECH KFT. a beszállítóinak felülvizsgálatával, minősítésével biztosítja megrendelői, partnerei számára, hogy a beépített berendezések, anyagok minőségileg mindig megfeleljenek az elvárásoknak.

A vezetés elvárja dolgozóitól, hogy azonosuljon a célkitűzésekkel erkölcsi-etikai és szakmai-gazdasági alapokon egyaránt. A Kft. dolgozói rendszeresen részt vesznek a beszállítók által szervezett tanfolyamokon, továbbképzéseken, így a megrendelők, partnerek szakmailag is a mindenkori műszaki feltételeknek megfelelő szolgáltatást kapják.

A KLIMATECH KFT. hosszú távú kapcsolatot kíván kialakítani mindazon beszállítókkal és partnerekkel, amelyek azonosulnak a cég minőségi célkitűzéseivel.

A KLIMATECH KFT. komplex szolgáltatást nyújt: a felméréstől a kivitelezésen át a javítási, karbantartási feladatok ellátásában is ügyfelei rendelkezésére áll.

A KLIMATECH KFT. célul tűzte ki, hogy az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer megvalósításával és működtetésével a lehető legkisebb hibaszázalék mellett az elérhető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtson partnerei számára.

Bemutatkozás |  Klímatechnika |  Szellőzéstechnika |  Napenergia |  Hőszivattyú |  Referenciák |  Kapcsolat