Az ALP SYSTEM előnyei
Hatékonyabb hőszigetelés:
Az ALP panelek hővezetési mutatói - egyéb termékekkel való összehasonlításban - határozottan jobba, a szigetelési hatékonyság a légcsatorna minden pontján egyenletes és állandó, a zártcellás poliuretánhabból készült merev panelen alapuló szerkezet több, mint 40 évig kiváló hőszigetelést biztosít.

Jobb pneumatikus tömörség:
Az ALP légcsatornák illesztésére használatos kizárólagos joggal szabadalmaztatott kötőelemek és elasztikus tömítések rendkívül jó légtömörséget garantálnak és a szivárgásveszélyt minimálisra csökkentik. Az ALP rendszerű légcsatornák nagyon jól bírják a túlnyomást és a hirtelen nyomásesést.

Jobb levegőminőség, teljes rozsdamentesség:
Az ALP rendszerek a vezetékekben áramoltatott levegő tisztasági tulajdonságainak változatlanságára is garanciát nyújtanak. Speciális mosófolyadékkal tisztíthatók. A légcsatornákban a levegőáram erodáló hatására levált rostok és egyéb káros anyagok előfordulása teljesen kizárt.

Tartószerkezetek kisebb megterhelése:
Az ALP rendszerű előszigetelt légcsatornák teljes mértékben moshatók kívül és belül, ami szavatolja a teljes mértékű higiéniát.
Megnövekedett élettartam:
Az ALP rendszerek egyik alapvető előnye az élettartama. A hosszú időn át változatlanul maradó fizikai és mérettartási tulajdonságok az ALP által gyártott, habosított poliuretán szigetelő anyag előnyeiből és az alumínium közismert jó tulajdonságaiból származtathatók.

Az ALP SYSTEM által hasznosított poliuretán/alumínium panelek alapvető jellemzőjéhez, a könnyű megmunkálásához, más, egyedülálló tulajdonságok társulnak.
Az ALP üzemegységeiben csúcstechnológiai módszerekkel előállított panel speciális, zártsejtes, CFC és HCFC-mentes, merev habosított poliuretán lapból, és az annak két oldalát borító alumínium fóliából tevődik össze. A panelek mind bel-, mind kültéri légcsatornák kialakítására alkalmasak.

Bemutatkozás |  Klímatechnika |  Szellőzéstechnika |  Napenergia |  Hőszivattyú |  Referenciák |  Kapcsolat